Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 18

40 € Cena od

Apartman se nalazi se u ulici Jovanke Jeftanović broj 24, par koraka od centra, na drugom spratu planinske vile. Visoko funkcionalan apartman vedrog ambijenta, pravi je izbor za sve kojima je potrebno maksimlano opuštanje. Apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. 

Dnevni boravak čini otvorena prostorija u kojoj se nalazi rasklopiva sofa u braon boji, namenjena udobnom spavanju, kao i svakodnevnom odmoru u apartmanu. Uživaćete u bogatom kablovskom program na LCD televizoru, a svako jutro će vas oraspoložiti pogled sa terase na koju se izlazi direktno iz dnevnog boravka. 

Kompaktna, ali moderno opremljena kuhinja će vam dodatno ulepšati pripremanje obroka i obedovanje svojim elementima kao što su ugradna rerna, ugradni frižider, ugradni aspirator i sav potreban kućni inventar.  

Sklad tamnog drveta i belih površina spavaće sobe stvara jednostavan, ali savršen ambijent za odmor. Na udobnom francuskom krevetu ćete se maksimalno opustiti i spavati kao na oblacima, a za vaše najmlađe pripremili smo krevetac za slatke snove i još mnogo BENEFITA. Soba poseduje LCD televizor sa raznovrsnim kablovskim programom. 

Kupatilo apartmana predstavlja oazu za vašu svakodnevnu higijenu i sadrži hidromasažnu kabinu, toalet, umivaonik, dispanzer za sapun i fen za kosu. 

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu. 

Zapadna Srbija nudi pregršt neverovatnih lokaliteta koji će upotpuniti vaš odmor. Odaberite neki od lZLETA u našoj organizaciji i pođite sa nama na magično putovanje koje ćete pamtiti ceo život. 

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 32.90 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 32 eur - 40 eur. 


Visina cene zavisi od toga koliko noći boravite, a vi pogledajte naše PROMO pakete i odaberite onaj koji vam najviše odgovara.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel