Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 21

45 € Cena od

Apartman se nalazi u naselju Đurkovac, na par koraka od centra Zlatibora u ulici Jovanke Jeftanović broj 24, na trećem spratuKomforan je i ukusno namešten za udoban boravak do 6 osoba i sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, kompletno opremljene kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem i druge spavaće sobe sa krevetom na sprat za odrasle osobe, kao i kupatila. 

Dnevnom sobom i trpezarijom preovlađuju mirne nijanse bež boje u kombinaciji sa zelenim detaljima i različitim dekorativnim elementima, a dopunjuje ih prelep pogled i dnevna svetlost koja dopire sa prostranog prozora ove prostorije. U dnevnoj sobi se nalaze dve garniture sa kojih se pomeraju jastuci, čime se obezbeđuje kvalitetno spavanje za po jednu osobu. Trpezariju čini moderno dizajniran sto od svetlog drveta sa šarenolikim foteljicama za udobno obedovanje. 

U jednoj spavaćoj sobi nalazi se vrlo praktičan krevet na sprat namenjen spavanju dve odrasle osobe, dok se u drugoj spavaćoj sobi nalazi prostrani francuski krevet. Obe sobe odlikuje jednostavan dizajn i minimalistička uređenost, koji stvaraju ambijent za maksimalno opuštanje naših gostiju. 

Ljupka kuhinja sa prelepim pogledom opremljena je šporetom, frižiderom, sudoperom i svim modernim kuhinjskim inventarom.  

Kupatilo je besprekorno čisto i kompletno opremljeno. Sadrži toalet, umivaonik, fen za kosu, hidromasažnu kabinu i sav inventar potreban za adekvatnu higijenu. 

Apartman poseduje WiF i LCD televizor sa raznovrsnim kablovskimm programom. 

Grejanje ima mogućnost sopstvenog podešavanja temperature, dok je parking obezbeđen za sve naše goste. Dodatni benefiti kao i uzbudljivi izleti koje smo pripremili za naše goste će upotpuniti vaš boravak i učiniti ga nezaboravnim.  

Posebna pogodnost ovog apartmana je što je pet friendly i može da ugosti vaše ljubimce težine do 5 KG. Usluga podrazumeva doplatu za dodatno čišćenje u iznosu od 2500 RSD

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 37.10 eur - 53 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur. 


Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel