Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman S15

40 € Cena od

Apartman S15 se nalazi u naselju Đurkovac, u ulici Jovanke Jeftanović 23, par minuta od centra Zlatibora i smešten je na prvom spratu. Nov je i ukusno namešten za udoban boravak do 4 osobe i sastoji se od dnevnog boravka, kompletno opremljene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase

U dnevnoj sobi svetlih tonova nalazi se garnitura u braon nijansi koja je pogodna za svakodnevnu upotrebu, ali i za udobo spavanje tokom noći, jer apartman poseduje Dormeo prostirku namenjenu ovoj upotrebi. Ova prostorija sadrži i praktičan trpezarijski deo namenjen prijatnom obedovanju, kao i LCD televizor. 

Kuhinja belih tonova i jednostavnog dizajna, stvorena je da pruži ugodan boravak ljubiteljima modernog dizajna, ali i gostima koji vole klasiku. Sadrži frižider, sudoperu, aspirator, šporet , kao i bogat kuhinjski inventar. 

Spavaća soba predstavlja pravi planinski raj za potpuno opuštanje tokom cele godine. Ispunjena je elementima od tamnog drveta u kombinaciji sa bež površinama, dok njen centralni deo zauzima prostrani francuski ležaj za vaš kvalitetan san. Posebno ćete uživati u raznovrsnom kablovskom programu LCD televizora. 

Besprekorno čisto i minimalistički uređeno kupatilo pruživaće vam uživanje u svakodnevnim ritualima. Sadrži umivaonik, dispanzer za sapun, hidromasažnu kabinu, toalet i mašinu za pranje garderobe. Posebnu pogodnost predstavlja i promena peškira na svaka 3 dana kao i mogućnost uživanja u mnogo lepih BENEFITA koje smo pripremili za naše goste. 

Sa terase apartmana možete uživati u pogledu na Ski centar Tornik i zlatiborske krajolike, a svoj boravak na Zlatiboru možete oplemeniti različitim IZLETIMA u našoj organizaciji. 

Apartman poseduje parking mesto i bespalatan WiFi. U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

Posebna pogodnost ovog apartmana je što je pet friendly i može da ugosti vaše ljubimce težine do 5 KG. Usluga podrazumeva doplatu za dodatno čišćenje u iznosu od 2500 RSD.  

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 32.90 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 32 eur - 40 eur. 


Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel