Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Apartman S30
Broj odraslih
Broj dece

Apartman S30

40 € Cena od

Trendy apartman Đurkovac S15 se nalazi se na par minuta od centra u ulici Jovanke Jeftanović broj 23, na trećem spratu. Sa njegovih terasa se pruža pogled na ceo Zlatibor i skijalište Tornik. 

Apartman se sastoji od moderno opremljenog dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila i terase. 

Dnevni boravak je jedinstven i čini ga prostrana ugaona garnitura u tirkiznoj boji, koja preovlađuje ovom prostorijom. Garnituru je moguće rasklopiti i pretvoriti je u udoban ležaj za kvalitetno spavanje. 

Trpezarijski deo i kuhinja čine savršeni spoj kamena, belih površina i detalja u plavim nijansama koji kreiraju umirujuću i blagu atmosferu. Kuhinja sadrži sve modern elemente kao što su aspirator, ugradna rerna, ugradni frižider i potreban kuhinjski inventar. 

Posebno uživanje će vam pružiti francuski ležaj u spavaćoj sobi, gde ćete sanjati najlepše snove. Ovaj kutak za odmor je dizajniran u svetlim tonovima, ali mu je poseban pečat dat zidom u ljubičastoj boji. Poseduje LCD televizor sa bogatim kablovskim programom. 

Odvojeno kupatilo je besprekorno čisto i novo, a sadrži toalet, umivaonik, veš mašinu, tuš kabinu, fen za kosu, dispanzer za sapun i peškire. 

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu. 

Zgrada poseduje panoramski lift i parking, a gosti mogu uživati u 30% popusta na sadržaje u avantura parku, 20% popusta na IZLETE u našoj organizaciji i još mnogo BENEFITA

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 32.90 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 32 eur - 40 eur. 


Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.   

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel