Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Apartman 10
  • Apartman 10
  • Apartman 10

Apartman 10

45 Cena
Rezerviši

Apartman se nalazi u naselju Đurkovac, na oko 300 metara od centra Zlatibora, u ulici Jovanke Jeftanović broj 24 na visokom prizemlju planinske vile.

   

Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Apartman je nov i ukusno namešten za udoban boravak do 4 osobe.

   

Dnevni boravak je dizajniran tako da obezbedi osećaj topline doma i svakodnevni boravak u apartmanu učini što prijatinijim. Za sve goste istančanog ukusa smo odabrali prirodne materijale poput kamena i rasklopivu garnituru u zagasitim nijansama sive boje, upotpunjenu žutim detaljima.

   

Bele i pastelno bež površine kuhinje obezbediće vam sve pogodnosti bezbrižnog odmora. Kuhinja je moderno opremljena elementima kao što su ugradna rerna, aspirator, ugradni frižider, ugradna ploča sa aspiratorom, ugradna mašina za pranje posuđa, kuhinjski iventar. Ljupki trpezarijski deo će vam pružiti uživanje tokom svakog obroka.

   

Vrlo jednostavna, ali komforna spavaća soba uređena je u planinskom stilu sa kombinacijom drveta i etno motiva. Francuski ležaj garantuje udobnost i čvrst san, dok ćete naročito uživati u LCD televizoru sa bogatim kablovskim programom.

   

Posebnu pažnju posvećujemo higijeni apartmana, kao i opremanju kupatila. Pored toaleta i umivaonika,ova prostorija raspolaže i tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun i mašinom za pranje veša

   

Apartmani poseduju obezbeđen parking i još mnogo benefita koji će ulepšati vaš boravak.

   

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

   

Cena apartmana u letnjoj sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 38,40 eur - 48 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.

 

 

Visina cene zavisi od toga koji od naših paketa odaberete (koliko noći boravite).

 

 

 

 

   

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel