Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Karavan Praznika mimoze na Zlatiboru 22.01.

Karavan Praznika mimoze na Zlatiboru 22.01.

U ponedeljak, 22. januara Zlatiborom će mirisati mimoza. Na Kraljevom trgu od 11.00 do 12.00 časova održaće se defile Karavana koji će najaviti 49. Praznik mimoze u Herceg Novom. Hercegnovske mažoretke, Gradska muzika i klovnovi će vedrinu karnevala i duh Mediterana doneti na Zlatibor, prvu od pet destinacija gde će prodefilovati Karavan.

Karavan mimoze tradicija je ovog praznika koja izaziva pozitivne reakcije, a učesnici u svim gradovima naiđu na toplu dobrodošlicu i odličnu atmosferu velikog broja okupljenih građana, što se očekuje i ove godine. Učesnici Karavana će pozvati građane da dođu u Herceg Novi u februaru, kako muzikom i plesom, tako i deljenjem promotivnih materijala i žutog cveta po kojem novski zimski festival nosi ime.

Karavan mimoze realizuju Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi, Javna ustanova kulture „Herceg Fest“, Gradska muzike i mažoretke i NVO „Maškare“, a u saradnji sa upravama i lokalnim turističkim organizacijama gradova koje će Karavan obići. Praznik mimoze počeće tradicionalno, prvog vikenda u februaru i raznovrsni programi će trajati tokom celog meseca.

Najlepši zimski odmor provedite na Zlatiboru u nekim od Trendy Travel apartmana i to po najpovoljnijim cenama.

Izvor: www.zlatibor.org.rs

Foto: www.novosti.rs