Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Apartman S30
  • Apartman S30

Apartman S30

45 Cena
Rezerviši

Sa terasa apartmana se pruža pogled na ceo Zlatibor i skijalište Tornik. Nalazi se na oko 300m od centra u ulici Jovanke Jeftanović broj 23, na trećem spratu.

   

Apartman se sastoji od moderno opremljenog dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila i terase.

   

Dnevni boravak je jedinstven i čini ga prostrana ugaona garnitura u tirkiznoj boji, koja preovlađuje ovom prostorijom. Garnituru je moguće rasklopiti i pretvoriti je u udoban ležaj za kvalitetno spavanje.

   

Trpezarijski deo i kuhinja čine savršeni spoj kamena, belih površina i detalja u plavim nijansama koji kreiraju umirujuću i blagu atmosferu. Kuhinja sadrži sve modern elemente kao što su aspirator, ugradna rerna, ugradni frižider i potreban kuhinjski inventar.

   

Posebno uživanje će vam pružiti francuski ležaj u spavaćoj sobi, gde ćete sanjati najlepše snove. Ovaj kutak za odmor je dizajniran u svetlim tonovima, ali mu je poseban pečat dat zidom u ljubičastoj boji. Poseduje LCD televizor sa bogatim kablovskim programom.

   

Odvojeno kupatilo je besprekorno čisto i novo, a sadrži toalet, umivaonik, veš mašinu, tuš kabinu, fen za kosu, dispanzer za sapun i peškire.

   

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

Zgrada poseduje panoramski lift i parking, a gosti mogu uživati u 30% popusta na sadržaje u avantura parku, 20% popusta na izlete u našoj organizaciji i još mnogo benefita.

   

Cena apartmana u letnjoj sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 38,40 eur - 48 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.

 

 

Visina cene zavisi od toga koji od naših paketa odaberete (koliko noći boravite).

 

 

 

 

   

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel