Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Apartman G6
  • Apartman G6
  • Apartman G6

Apartman G6

45 Cena
Rezerviši

Planinski odmor je najbolji beg od gradske sredine ispunjene bukom i svakodnevnom vrevom, a ambijent apartmana Golija G6 idealno mesto za potpuno opuštanje. Smešten je na prvom spratu planinske vile u ulici Panta Mijailovića 30/A na Zlatiboru.

 

Apartman raspolaže spavaćom sobom, dnevnim boravkom,
savremeno opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom.


Enterijer dnevnog boravka ispunjen je toplim, žutim nijansama, koje se dopunjuju sa prirodnim materijalima kao što su kamen i drvo. Prostrana ugaona garnitura se rasklapa u ležaj veličine francuskog kreveta, pogodnog za udobno spavanje dve osobe.
Posebno ćete uživati u LCD televizoru sa preko 50 kablovskih kanala.

 

Čiste površine kuhinjei i njeni moderno dizajnirani elementi zajedno sa savremenim osvetljenjem stvaraju atmosferu idealnu za uživanje u kuvanju. Kuhinja sadrži sve potrebne uređaje kao što su ugradna rerna, frižider, kuhinjski iventar, kao i izdvojeni deo za ručavanje.

 

Nakon celodnevnih aktivnosti, čvrst san pružiće vam komforan francuski ležaj u spavaćoj sobi, ušuškan u nameštaj od tamnijeg drveta u bojama Zlatibora. Spavaća soba takođe poseduje i LCD televizor.

 

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, mašinom za pranje veša, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

 

Pogled sa terase apartmana gleda na borovu šumu, a grejanje koje podrazumeva sopstveno podešavanje temperature u apartmanu, omogućava vam kreiranje atmosfere u skladu sa vašim osećajem.

 

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

Cena apartmana u letnjoj sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 38,40 eur - 48 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.

 

Visina cene zavisi i od toga koji od naših paketa odaberete.

 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel