Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Apartman G6
  • Apartman G6
  • Apartman G6

Apartman G6

36 Cena od
Rezerviši

Planinski odmor je najbolji beg od gradske sredine ispunjene bukom i svakodnevnom vrevom, a ambijent apartmana Golija G6 idealno mesto za potpuno opuštanje. Smešten je na prvom spratu planinske vile u ulici Panta Mijailovića 30/A na Zlatiboru.

 

Apartman raspolaže spavaćom sobom, dnevnim boravkom, savremeno opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom.

 

Enterijer dnevnog boravka ispunjen je toplim, žutim nijansama, koje se dopunjuju sa prirodnim materijalima kao što su kamen i drvo. Prostrana ugaona garnitura se rasklapa u ležaj veličine francuskog kreveta, pogodnog za udobno spavanje dve osobe. Posebno ćete uživati u LCD televizoru sa preko 50 kablovskih kanala.

 

Čiste površine kuhinjei i njeni moderno dizajnirani elementi zajedno sa savremenim osvetljenjem stvaraju atmosferu idealnu za uživanje u kuvanju. Kuhinja sadrži sve potrebne uređaje kao što su ugradna rerna, frižider, kuhinjski iventar, kao i izdvojeni deo za ručavanje.

 

Čvrst san pružiće vam komforan francuski ležaj u spavaćoj sobi, ušuškan u nameštaj od tamnijeg drveta u bojama Zlatibora. Soba takođe poseduje i LCD televizor.

 

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, mašinom za pranje veša, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

 

Pogled sa terase apartmana gleda na borovu šumu, a grejanje koje podrazumeva sopstveno podešavanje temperature u apartmanu, omogućava vam kreiranje atmosfereu skladu sa vašim osećajem.

 

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

Cena apartmana u sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 42 eur - 60 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 31.50 eur - 45 eur.

 

 

Visina cene zavisi od toga koji od naših paketa odaberete (koliko noći boravite).

 

Pogledajte benefite koje smo obezbedili za naše goste.

 

Odaberite promo ponudu koja vam se najviše dopada.

 

Vodimo vas na najlepše izlete u okolini Zlatibora, u Srbiji i van nje.

   

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel