Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 10

40 € Cena od

Apartman se nalazi u naselju Đurkovac, na par minuta od centra Zlatibora, u ulici Jovanke Jeftanović broj 24 na visokom prizemlju planinske vileSastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Apartman je nov i ukusno namešten za udoban boravak do 4 osobe

Dnevni boravak je dizajniran tako da obezbedi osećaj topline doma i svakodnevni boravak u apartmanu učini što prijatinijim. Za sve goste istančanog ukusa smo odabrali prirodne materijale poput kamena i rasklopivu garnituru u zagasitim nijansama sive boje, upotpunjenu žutim detaljima. 

Bele i pastelno bež površine kuhinje obezbediće vam sve pogodnosti bezbrižnog odmora. Kuhinja je moderno opremljena elementima kao što su ugradna rerna, aspirator, ugradni frižider, ugradna ploča sa aspiratorom, ugradna mašina za pranje posuđa, kuhinjski iventar. Ljupki trpezarijski deo će vam pružiti uživanje tokom svakog obroka. 

Vrlo jednostavna, ali komforna spavaća soba uređena je u planinskom stilu sa kombinacijom drveta i etno motiva. Francuski ležaj garantuje udobnost i čvrst san, dok ćete naročito uživati u LCD televizoru sa bogatim kablovskim programom. 

Posebnu pažnju posvećujemo higijeni apartmana, kao i opremanju kupatila. Pored toaleta i umivaonika,ova prostorija raspolaže i tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun i mašinom za pranje veša. 

Apartmani poseduju obezbeđen parking i još mnogo BENEFITA koji će ulepšati vaš boravak. U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu. 

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 32.90 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 32 eur - 40 eur. 

Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel