Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
  • Trendy Travel 1
  • Trendy Travel 2
  • Trendy Travel 3

O nama

Agencija ‘’Trendy Travel“ se nalazi u centru Zlatibora na 30 metara udaljenosti od hotela Mona, preko puta autobuske stanice. Jedna je od vodećih turističkih agencija u ovom okrugu. Iako mlada, zalaganjem i profesionalnošću svojih zaposlenih agencija svakodnevno ostvaruje odlične rezultate i pretenduje da postane lider u ovoj oblasti. Svakodnevni broj novih zadovoljniih korisnika je pokazatelj da agencija uspešno ide ka svom cilju koji podrazumeva kompletnu ponudu usluga za nezaboravan boravak na Zlatiboru.

Agencija raspolaže novim i kategorisanim apartmanima, koji su moderno opremljeni i kreirani tako da pruže udoban i opuštajuć boravak. Posebna pažnja se posvećuje komforu i bezbrižnosti gostiju, pa su stoga obezbeđeni benefiti koji rad ove agencije izdvajaju od konkurencije, kao što su mnoge pogodnosti za porodice, besplatno korišćenje opreme za aktivnosti na snegu, popust na korišćenje wellness i spa centara i još mnogo toga.

U okviru agencije vršimo aerodromske i sve ostale transfere putnika pomoću vozila i autobusa novije generacije i visoke turističke klase. Ukoliko vam je potrebna usluga organizacije specijalnih dešavanja, kongresa ili seminara, prepustite se u ruke zaposlenih naše agencije, koji su zaslužni za niz uspešnih seminara održanih na Zlatiboru.

Kako bi vaš odmor bio kompletan i nezaboravan, vodimo vas na najrazličitije grupne i individualne izlete u okolini Zlatibora, Srbiji i regionu. Uživajte u krstarenju rekom, fotografisanju nestvarnih predela neukroćene prirode, poseti kulturnih i istorijskih centara, ili pak uzbudljivom raftingu po brzacima reke Drine i Tare.

Trendy Travel je vaš pouzdan partner koji će uskladiti celokupnu ponudu prema vašem zahtevu, budžetu i očekivanjima i definitivno vas usmeriti na pravi put!

Pratite naš sajt kako biste se svakodnevno informisali o svim aktuelnim ponudama i ostalim korisnim informacijama u oblasti turizma na Zlatiboru i okolini.

BROJ OTP LICENCE 110/2016