Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
  • Trendy Travel 1
  • Trendy Travel 2
  • Trendy Travel 3

O nama

Agencija ‘’Trendy Travel“ se nalazi u centru Zlatibora na 30 metara udaljenosti od hotela Mona, preko puta autobuske stanice. Jedna je od vodećih turističkih agencija u ovom okrugu. Iako mlada, zalaganjem i profesionalnošću svojih zaposlenih agencija svakodnevno ostvaruje odlične rezultate i pretenduje da postane lider u ovoj oblasti. Svakodnevni broj novih zadovoljniih korisnika je pokazatelj da agencija uspešno ide ka svom cilju koji podrazumeva kompletnu ponudu usluga za nezaboravan boravak na Zlatiboru.

U okviru agencije vršimo aerodromske i sve ostale transfere putnika pomoću vozila i autobusa novije generacije i visoke turističke klase. Ukoliko vam je potrebna usluga organizacije specijalnih dešavanja, kongresa ili seminara, prepustite se u ruke zaposlenih naše agencije, koji su zaslužni za niz uspešnih seminara održanih na Zlatiboru.

Kako bi vaš odmor bio kompletan i nezaboravan, vodimo vas na najrazličitije grupne i individualne izlete u okolini Zlatibora, Srbiji i regionu. Uživajte u krstarenju rekom, fotografisanju nestvarnih predela neukroćene prirode, poseti kulturnih i istorijskih centara, ili pak uzbudljivom raftingu po brzacima reke Drine i Tare.

Trendy Travel je vaš pouzdan partner koji će uskladiti celokupnu ponudu prema vašem zahtevu, budžetu i očekivanjima i definitivno vas usmeriti na pravi put!

Pratite naš sajt kako biste se svakodnevno informisali u oblasti turizma na Zlatiboru i okolini.

BROJ OTP LICENCE  7/2022 

Opšti uslovi putovanja