Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 19

40 € Cena od

Apartman se nalazi u ulici Jovanke Jeftanović broj 23, par minuta od centra, na prvom spratu i ima obezbeđen parking. Plavi tonovi, moderan dizajn i ispunjenost apartmana svim potrebnim sredstvima za život, uticaće da se osećate kao kod kuće. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Nov i moderan apartman, dizajniran i opremljen tako da vam obezbediti najbolji ambijent za odmor tokom cele godine. 

Centralni deo dnevnog boravka zauzima garnitura u braon i bež tonovima koja se vrlo lako rasklapa u komforan ležaj namenjen kvalitetnom i udobnom spavanju. Enterijer umirujuće , plave boje upotpunjen je zidom od belog kamena. Posebnu pogodnost predstavlja podesiva rasveta koja omogućava kreiranje željene atmosfere. 

Kuhinjski deo svojim savemenijim dizajnom daje osvežavajući kontrast ovom apartmanu. Potpuno je opremljena modernim elementima kao što su ugradna reran, ugradni frižider, mašina za pranje posuđa, ugradni aspirator i svim kuhinjskim inventarom potrebnim za svakodnevno funkcionisanje. 

Prostran francuski ležaj smešten u sveden ambijent spavaće sobe je pravo mesto za mirne i kvalitetno prospavane noći tokom vašeg odmora. Uživaćete u kablovskom programu LCD televizora. 

Kako bismo vam besprekorno čisto, funkcionalno i prijatno kupatilo, pored toaleta, opremili smo ga savremenim elementima kao što su umivaonik, mašina za pranje veša, tuš kabina i fen za kosu. 

Posebna pogodnost ovog apartmana je što je pet friendly i može da ugosti vaše ljubimce težine do 5 KG. Usluga podrazumeva doplatu za dodatno čišćenje u iznosu od 2500 RSD.  

Zgrada poseduje panoramski lift i sopstveni parking, a na udobnoj terasi ćete provesti nezaboravne trenutke. 

Kompletan odmor na Zlatiboru pružiće vam posebni BENEFITI za naše goste, a ukoliko želite da na pravi način upoznate Zapadnu Srbiju, pridružite nam se na nekom od zanimljivih izleta

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu. 

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 32.90 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 32 eur - 40 eur. 


Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete (koliko noći boravite). 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel