Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
  • Trendy Travel 1
Broj odraslih
Broj dece

Apartman I 10

45 € Cena od

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini centra Zlatibora u Svetogorskoj ulici borj 21 i krasi ga jedna od terasa sa najlepšim pogledom. Sastoji se od dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila i nalazi se na prvom spratu. 

Širok dnevni boravak poseduje rasklopivu garniture u zelenim nijansama, a prirodno svetlo koje dopire sa velikih prozora daje posebnu, prijatnu notu ovoj prostoriji. 

Ljupka trpezarija i kompletno opremljenja kuhinja će svakodnevne situacije učiniti magičnim. Na raspolaganju su vam moderni elementi kao što su ugradna rerna, mikrotalansa, frižider, mašina za pranje posuđa, kuhinjski inventar i ugradni aspirator. 

Vaš odmor biće u potpunosti ispunjen kvalitetnim snom, jer spavaća soba sadrži komforan francuski ležaj namenjen prvenstveno opuštanju vašeg tela i uma. Posebno će Vam se dopasti LCD televizor sa velikim brojem kablovskih kanala. 

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu. 

Najlepše uspomene na Zlatiboru stvorićete prvim jutarnjim udahom svežeg planinskog vazduha i nezaboravnim pogledom sa terase apartmana, ali i odlaskom na neki od naših izleta, o kojima više možete saznati OVDE

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 37.10 eur - 53 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.


Visina cene zavisi od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel