Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman I 9

45 € Cena od

Apartman I9 asocijacija je na komfor i savršen odmor tokom cele godine. Poseduje moderno opremljen dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijskim delom i kupatilo. Nalazi se na prvom spratu vile smeštene u Svetogorskoj ulici broj 21.

Razigrane boje dnevnog boravka svakodnevno će vam pružati dozu pozitivne energije potrebnu za dobar odmor. Ugaona garnitura je rasklopiva, a u fotelji će vam biti najudobnije dok budete uživali u dnevnom opuštanju.  

Trpezarija i kuhinja su izrađene u minimalističkom stilu u svetlo bež i belim nijansama. Kompletno su opremljenje najmodernijim elementima kao što su ugradna rerna, frižider, mikrotalasna pećnica, toster i sl. Dok budete pripremali svoj omiljeni obrok uživaćete u pogledu na borovu šumu koji se pruža kroz prozor. 

Na prvi pogled ćete se zaljubiti u spavaću sobu koja odiše mirom i spokojem. Centralno mesto zauzima udoban francuski ležaj na kojem ćete spavati kao na oblacima, nakon dana provedenog na nekom od naših IZLETA. Prostorija je ušuškana detaljima, jednostavnim nameštajem i odabirom boja koje će vas potpuno relaksirati. Tokom trenutaka opuštanja, uživaćete u kablovskom program LCD televizora. 

Kupatilo je izrađeno od prirodnih elemenata u vidu drveta i sadrži tuš kabinu, toalet, umivaonik, ugradni fen za kosu i veliko ogledalo u kojem će dame posebno uživati. 

Sastavni deo apartmana je terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka. U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 17. feb i 8. jul - 1. sep. ) : 37.10 eur - 53 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.


Visina cene zavisi i od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel