Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Korisne aplikacije za putovanja

Korisne aplikacije za putovanja

U eri mobilnih telefona i interneta sve što želimo da znamo je odmah dostupno. Sve informacije su nam na dohvat ruke i obavešteni smo  u svakom trenutku. U mnoštvu aplikacija za društvene mreže, igrice, novine, fotografije, razne online prodaje, tu su i one koje nam olakšavaju putovanja.

Predstavićemo vam par aplikacija koje su nama zanimljive, a smatramo da vam mogu pomoći:

  1. Skyscanner - Potpuno besplatna aplikacija koja vam nudi najjeftinije avio karte. Odabirom datuma vašeg putovanja, dobijate karte od najjeftinije do najskuplje, sa presedanjem ili bez. Takođe, možete rezervisati i smeštaj u raznim hotelima širom sveta i iznajmiti auto.
  2. Flightradar24 - Pruža tačne informacije o letovima, kao i praćenje istih. Na veoma jednostavan način možete da saznate kad avion poleće, sleće, kao i ima li nekih izmena na letu. Veoma korisna besplatna aplikacija za one koji putuju, kao i za one koji žele da znaju kada stižete na određenu destinaciju.
  3. Triplt - Za sve one kojima je organizacija veoma važna. Besplatna aplikacija koja služi za kreiranje itinerera. U svakom momentu možete dodati neke nove detalje vašeg putovanja.
  4. Citymapper - Ukoliko volite da koristite gradski prevoz mesta u kom se nalazite, ovo je prava stvar za vas. Besplatna aplikacija koja pruža informacije kako doći do određenog mesta peške, kolima, biciklom, ali je akcenat stavljen na gradski prevoz.
  5. Guides - Besplatan vodič i korisne informacije za preko 200 gradova. Odabirom određenog grada dobijate savete o mestima koje treba posetiti, gde jesti, izaći, sve ono što vam je bitno tokom obilaska destinacije.
  6. DuoLingo -Odlična aplikacija za za lako razumevanje lokalnog stanovništva. Zanimljiva besplatna aplikacija uz koju možete da naučite neki strani jezik. Kao igrica u kojoj prelazite nivoe, svaka lekcija vam nudi nove reči i na kraju oređenoh nivoa obnavljaju se reči iz svih lekcija.

Nadamo se da će vam navedene aplikacije biti korisne prilikom planiranja putovanja.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel