Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Najbolje vreme za kupovinu avio karte

Najbolje vreme za kupovinu avio karte

Sigurno vam se desilo da avionsku kartu platite više nego što ste planirali, da je kupujete u poslednjem trenutku, kao i da postavite sebi pitanje koje je to pravo vreme za kupovinu?  Prevoz je velika stavka u planiranju putovanja i bilo bi dobro da se držimo nekih pravila tokom kupovine, kako bismo izbegli bespotrebne troškove i lišili se stresa.

Prema istraživanju CheapAir sajta najbolje vreme za kupovinu je od 21 do 122 dana pre planiranog leta. Najbolje bi bilo izbegavati kupovinu u toku određene sezone,  već se orijentisati na potragu nakon nje. Takođe, iskoristite dobre ponude koje vam se nude i imajte u vidu da niste jedini koji žele baš tu kartu, dakle, reagujte na vreme.

Ukoliko želite da letite u petak, morate da znate da će vaša karta automatski biti skuplja. Birajte sredinu nedelje i vaše putovanje će biti znatno jeftinije.

Direktni letovi su uvek skuplji od onih na kojima morate da presedate, ali ako vam vreme ne predstavlja problem i nemate neke zakazane obaveze, upoznavanje još neke destinacije i ne zvuči tako loše, a svakako će uticati na vaš budžet. :)

Nadamo se da će vam naši saveti pomoći i olakšati vam plniranje vaše nove pustolovine.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel