Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Najbolje vreme za kupovinu avio karte
Broj odraslih
Broj dece

Najbolje vreme za kupovinu avio karte

Sigurno vam se desilo da avionsku kartu platite više nego što ste planirali, da je kupujete u poslednjem trenutku, kao i da postavite sebi pitanje koje je to pravo vreme za kupovinu?  Prevoz je velika stavka u planiranju putovanja i bilo bi dobro da se držimo nekih pravila tokom kupovine, kako bismo izbegli bespotrebne troškove i lišili se stresa.

Prema istraživanju CheapAir sajta najbolje vreme za kupovinu je od 21 do 122 dana pre planiranog leta. Najbolje bi bilo izbegavati kupovinu u toku određene sezone,  već se orijentisati na potragu nakon nje. Takođe, iskoristite dobre ponude koje vam se nude i imajte u vidu da niste jedini koji žele baš tu kartu, dakle, reagujte na vreme.

Ukoliko želite da letite u petak, morate da znate da će vaša karta automatski biti skuplja. Birajte sredinu nedelje i vaše putovanje će biti znatno jeftinije.

Direktni letovi su uvek skuplji od onih na kojima morate da presedate, ali ako vam vreme ne predstavlja problem i nemate neke zakazane obaveze, upoznavanje još neke destinacije i ne zvuči tako loše, a svakako će uticati na vaš budžet. :)

Nadamo se da će vam naši saveti pomoći i olakšati vam plniranje vaše nove pustolovine.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel