Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Odbojkaški kamp Vladimira Vanje Grbića

Odbojkaški kamp Vladimira Vanje Grbića

Dragi prijatelji i ljubitelji odbojke, imamo to zadovoljstvo da najavimo drugi po redu kamp odbojke Vladimira Vanje Grbića, koji se održava na Zlatiboru u periodu između 18.juna i 18.jula 2018. godine. Na kampu će u četiri smene (18.6-28.6. | 28.6.-8.7. | 8.7.-18.7. | 18.7.-28.7.) učestvovati oko 600 dece, a specijalni gosti ovogodišnjeg kampa biće Giba Godoy i Pawel Zagumny. Oni će biti prisutni u kampu u toku prve i druge smene kampa 25.06 - 05.07.2018.

Giba Godoy, u svetu odbojke poznatiji kao Giba, je bivši brazilski odbojkaš. Bio je proglašen za najboljeg odbojkaša sveta 2000-te godine. Sa reprezentacijom Brazila je bio višestruki osvajač prvenstva Južne Amerike, Svetske lige, Svetskih prvenstava, ali i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atini, srebrne medalje na igrama u Pekingu, kao i srebrne medalje na igrama u Londonu, gde je bio kapiten reprezentacije.

Pawel Zagumny je bivši profesionalni odbojkaš, koji je igrao u reprezentaciji Poljske. Više puta je učestvovao na Olimpijskim igrama, osvojio je Svetsku ligu 2012. srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, kao i srebrnu medalju na Svetskom kupu 2012. godine. Od 2017. godine je sportski direktor odbojkaškog kluba ONICO iz Varšave.

Kamp nije predviđen samo za decu koja su se ranije bavila odbojkom, već i za potpune početnike. Namenjen je promociji zdravog načina života, sporta, fer pleja I pravilnom kako fizičkom tako i psihičkom razvitku mladih.

Za sve roditelje koji su možda pošli put Zlatibora kako bi doveli decu na kamp, preporučujemo neki od udobnih APARTMANA koje nudi Trendy Travel agencija.

Sve detalje u vezi kampa možete pronaći OVDE.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel