Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Prednosti apartmana

Prednosti apartmana

Verovatno prilikom planiranja putovanja postavljate sebi pitanje, da li izabrati apartman ili hotel? Mi ćemo dati blagu prednost apartmanima, i pokazati vam šta je to bolje kod njih.

1. Kada putujete negde veoma je važno gde ste smešteni, odnosno na kojoj lokaciji. Apartmani su u blagoj prednosti, jer mogu da se nalaze u objektima kao što su kuće ili zgrade, kojih ima svuda. Dok hotela u npr. zabačenim delovima neke destinacije baš i nema.

2. Apartmani su u većini slučajeva jeftinija varijanta od hotela, jer se naplaćuju po danu, a ne po osobi. Tako da, ukoliko dva para krenu na neko putovanje, ne moraju da bukiraju dve sobe u hotelu već jedan apartman i cenu dele na pola.

3. Sastavni deo svakog apartmana je kuhinja, u kojoj možete da spremate jela po vašoj volji i želji. Hoteli ovu opciju ne nude, a i izbor jela koje možete da izaberete je sužen.

Usluge koje pružaju i jedni i drugi su drugačije, ali ukoliko želite da ste sami, izolovoni, imate vaš red i mir, slobodu koja je neprocenjiva, onda je apartman pravi izbor za vas!

Ako se zadržavate na Zlatiboru duže od jednog dana, rado ćemo vas ugostiti u nekom od naših APARTMANA i uveriti vas u navedene prednosti. Takođe, svi naši gosti imaju određene BENEFITE.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel