Radno vreme: Svakim danom 7-22h
Putovanje avionom sa decom

Putovanje avionom sa decom

Deca su naše najveće bogatstvo i svaki trenutak sa njima je dragocen. Porodični odmor na moru, planini ili u nekom gradu su definitivno fenomenalni za punjenje baterija.

Koliko su neki momenti posebni i ispunjeni radošću, toliko su neki drugi stresni. Neprijatan deo odmora često zna da predstavlja putovanje avionom sa decom. Daćemo vam par saveta kako najbezbolnije da prebrodite put.

Planiranje prtljaga - Bilo bi dobro da veče pre leta spakujete sav vaš prtljag, odredite šta ćete nositi sa sobom,

pripremite presvlake za dete, grickalice, vodu i vlažne maramice.

Dozvoljeni prtljag - Raspitajte ste kod izabrane avio kompanije šte smete da unesete u avion. Deca do 2 godine mogu da imaju kolica,

preko toga dodatno se naplaćuju.

Igračke - Naoružajte se igračkama, igricama, bojankama, bojicima, svim onim stvarima koje vaše dete voli, a mislite da bi to moglo da ga zabavi.

Nemojte sve adute da iskoristite odmah. ☺

Toalet - Pre ulaska u avion odvedite dete u toalet, bez obzira na njihov odgovor, jer vam je to mnogo lakše od odlaska dok je u avion u pokretu.

Boarding - Roditelji sa decom imaju prednost pri ulasku u avion, te bi bilo dobro da iskoristite to. Biće vam lakše da se smestite pre nego što se svi putnici ukrcaju.

Verovatno će biti nekih neprijatnih pogleda u avionu, ali ne dozvolite da vas to unervozi, jer smo svi nekada bili deca. Uostalom, ko kaže da će baš vaše dete biti nemirno? ☺ Prilikom sletanja i poletanja zbog nagle promene pritiska, u zavisnosti od uzrasta deteta, iskoristite cuclu, flašicu, lizalicu, dok vi možete uzeti žvaku.

Prijatan let vam želimo! ☺

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel