Radno vreme Pon-Ned 7-22h
Apartman I 10

Apartman I 10

36 Cena od
Rezerviši

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini centra Zlatibora u Svetogorskoj ulici borj 21 i krasi ga jedna od terasa sa najlepšim pogledom.

   

Sastoji se od dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila i nalazi se na prvom spratu.

   

Širok dnevni boravak poseduje rasklopivu garniture u zelenim nijansama , a prirodno svetlo koje dopire sa velikih prozora daje posebnu, prijatnu notu ovoj prostoriji.

   

Ljupka trpezarija i kompletno opremljenja kuhinja će svakodnevne situacije učiniti magičnim. Na raspolaganju su vam moderni elementi kao što su ugradna rerna, mikrotalansa, frižider, mašina za pranje posuđa, kuhinjski inventar i ugradni aspirator.

   

Vaš odmor biće u potpunosti ispunjen kvalitetnim snom, jer spavaća soba sadrži komforan francuski ležaj namenjen prvenstveno opuštanju vašeg tela i uma. Posebno će Vam se dopasti LCD televizor sa velikim brojem kablovskih kanala.

   

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

   

Najlepše uspomene na Zlatiboru stvorićete prvim jutarnjim udahom svežeg planinskog vazduha i nezaboravnim pogledom sa terase apartmana.

   

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

Cena apartmana u sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 42 eur - 60 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 31.50 eur - 45 eur.

 

 

Visina cene zavisi od toga koji od naših paketa odaberete (koliko noći boravite).

 

Pogledajte benefite koje smo obezbedili za naše goste.

 

Odaberite promo ponudu koja vam se najviše dopada.

 

Vodimo vas na najlepše izlete u okolini Zlatibora, u Srbiji i van nje.

   

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel