Radno vreme Pon-Ned 7-22h
Apartman I 10

Apartman I 10

45 Cena
Rezerviši

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini centra Zlatibora u Svetogorskoj ulici borj 21 i krasi ga jedna od terasa sa najlepšim pogledom.

   

Sastoji se od dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom, kupatila
i nalazi se na prvom spratu.

   

Širok dnevni boravak poseduje rasklopivu garniture u zelenim nijansama, a prirodno svetlo koje dopire sa velikih prozora daje posebnu, prijatnu notu ovoj prostoriji.

   

Ljupka trpezarija i kompletno opremljenja kuhinja će svakodnevne situacije učiniti magičnim. Na raspolaganju su vam moderni elementi kao što su ugradna rerna, mikrotalansa, frižider, mašina za pranje posuđa, kuhinjski inventar i ugradni aspirator.

   

Vaš odmor biće u potpunosti ispunjen kvalitetnim snom, jer spavaća soba sadrži komforan francuski ležaj namenjen prvenstveno opuštanju vašeg tela i uma. Posebno će Vam se dopasti LCD televizor sa velikim brojem kablovskih kanala.

   

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

  

Najlepše uspomene na Zlatiboru stvorićete prvim jutarnjim udahom svežeg planinskog vazduha i nezaboravnim pogledom sa terase apartmana, ali i odlaskom na neki od naših izleta,
o kojima više možete saznati ovde.

   

Cena apartmana u letnjoj sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 38,40 eur - 48 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.

 

Visina cene zavisi od toga koji od naših paketa odaberete.

 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel