Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Apartman I 9
  • Apartman I 9
  • Apartman I 9
  • Apartman I 9
  • Apartman I 9

Apartman I 9

45 Cena
Rezerviši

Apartman I9 asocijacija je na komfor i savršen odmor tokom cele godine. Poseduje moderno opremljen dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijskim delom i kupatilo. Nalazi se na prvom spratu vile smeštene u Svetogorskoj ulici broj 21.

 
Razigrane boje dnevnog boravka svakodnevno će vam pružati dozu pozitivne energije potrebnu za dobar odmor. Ugaona garnitura je rasklopiva, a u fotelji će vam biti najudobnije
dok budete uživali u dnevnom opuštanju.

   

Trpezarija i kuhinja su izrađene u minimalističkom stilu u svetlo bež i belim nijansama. Kompletno su opremljenje najmodernijim elementima kao što su ugradna rerna, frižider, mikrotalasna pećnica, toster i sl. Dok budete pripremali svoj omiljeni obrok uživaćete u pogledu na borovu šumu koji se pruža kroz prozor.

   

Na prvi pogled ćete se zaljubiti u spavaću sobu koja odiše mirom i spokojem. Centralno mesto zauzima udoban francuski ležaj na kojem ćete spavati kao na oblacima, nakon dana provedenog na nekom od naših izleta. Prostorija je ušuškana detaljima, jednostavnim nameštajem i odabirom boja koje će vas potpuno relaksirati. Tokom trenutaka opuštanja, uživaćete u kablovskom program LCD televizora.

   

Kupatilo je izrađeno od prirodnih elemenata u vidu drveta i sadrži tuš kabinu, toalet, umivaonik, ugradni fen za kosu i veliko ogledalo u kojem će dame posebno uživati.

   

Sastavni deo apartmana je terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka.

   

U apartmanu gosti sami podešavaju željenu temperaturu.

   

Cena apartmana u letnjoj sezoni ( 8. jul - 1. sep.) : 38,40 eur - 48 eur.

 

Cena apartmana u vansezoni ( 18. feb. - 7. jul i 2. sep. - 27. dec. ) : 36 eur - 45 eur.

 

Visina cene zavisi i od toga koji od naših paketa odaberete.

 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel