Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman B2

45 € Cena od

Trendy apartman Golija B2 je potpuno jedinstven apartman koji se nalazi u suterenu zgrade u ulici Panta Mijailovića 30/B na Zlatiboru. Udaljen je svega nekoliko minuta od centra, a njegovom komforu doprinosi i terasa sa pogledom na pirodu Zlatibor.

Posebna pogodnost je što ovaj apartman može biti jedinstvena celina koju čine spavaća i dnevna soba, ali i mogućnost spajanja sa susednim, Trendy apartmanom Golija B1, kada postaje prostrani apartman koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju sa većom porodicom ili vam omogućiti da svoj odmor provedete blizu svojih prijatelja. U ovom slučaju, svaki apartman ima svoj zasebni ulaz, dok su oni međusobno povezani vratima.

Opremljen je nameštajem i materijalima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i pružaju savršen planinski odmor. Spavaća soba imaju francuski ležaj, dok se u dnevnoj sobi nalazi ugaona garnitura na razvlačanje, namenjena kvalitetnom snu 2 odrasle osobe.

Kuhinja je kompletno opremljena svim potrebnim posuđem i priborom potrebnim za svakodnevno funkcionisanje. Ušuškan trpezarijski kutak očaraće vas na prvi pogled i pružiti vam prijatno obedovanje.

Pored besprekorno čistog kupatila, apartman poseduje i Wi Fi, LCD TV, usisivač, peglu, fen za kosu, dasku za peglanje, kao i sopstveni parking.

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 18. feb. i 11. jul - 26. avg.): 37.10 eur - 53 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 19. feb. - 10. jul i 27. avg. - 28. dec.): 36 eur - 45 eur.

Visina cene zavisi i od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Saznajte nešto novo na IZLETU sa Trendy Travel agencijom

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel