Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman B1

40 € Cena od

Trendy apartman Golija B1 je potpuno jedinstven apartman koji se nalazi u suterenu zgrade u ulici Panta Mijailovića 30/B na Zlatiboru. Od centra Zlatibora je udaljen tek onoliko koliko traje kratka i lagana šetnja.

Posebna pogodnost je što ovaj apartman može biti jedinstvena celina koju čine spavaća i dnevna soba, ali i mogućnost spajanja sa susednim, Trendy apartmanom Golija B2, kada postaje prostrani apartman koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju sa većom porodicom ili vam omogućiti da odmor provedete blizu svojih prijatelja. U ovom slučaju, svaki apartman ima svoj zasebni ulaz, dok su oni međusobno povezani vratima. Apartman ima i terasu sa prelepim pogledom.

Opremljen je nameštajem u boji tamnog drveta, dok je akcenat stavljen na osvetljenje koje daje posebnu notu apartmanu.

Spavaća soba ima francuski ležaj, dok se u dnevnoj sobi nalazi ugaona garnitura na razvlačanje, namenjena kvalitetnom snu 2 odrasle osobe.

Kuhinja je kompletno opremljena svim elementima neophodnim za svakodnevno funkcionisanje. U modernom delu za ručavanje uživaćete u svakom obroku.

Pored besprekorno čistog kupatila, apartman poseduje i Wi Fi, LCD TV, usisivač, peglu, fen za kosu, dasku za peglanje, kao i sopstveni parking.

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 18. feb. i 11. jul - 26. avg.): 32.9 eur - 47 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 19. feb. - 10. jul i 27. avg. - 28. dec.): 32 eur - 40 eur.


Visina cene zavisi i od toga koji od naših PROMO paketa odaberete. 

Saznajte nešto novo na IZLETU sa Trendy Travel agencijom.

 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel