Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 6

50 € Cena od

Apartman Radosti 6 nalazi se na svega par minuta od centra Zlatibora u mirnom kvartu okruženom borovim drvećem, u Krfskoj ulici. Smešten je na prvom spratu planinske vile Trendy apartmana Radosti. Ovaj moderan apartman, idealno je opremljen za boravak do 4 osobe i sastoji se komfornog dnevnog boravka, savremeno i kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe i kupatila.

Kako bismo kreirali spokojan ambijent podređen vašem odmoru, prostrani dnevni boravak opremili smo nameštajem od svetlog drveta i brižljivo odabranim detaljima. Centralni deo prostorije zauzima udobna garnitura pastelno plave boje koja je pogodna za potrebne dnevnog odmora, dok se u toku noći jednostavnim rasklapanjem pretvara u francuski ležaj za kvalitetan san dve osobe. Posebno ćete se zabaviti uz LCD televizor sa preko 50 kablovskih programa.

Toplinu doma i svakodnevnu inspiraciju za isprobavanje novih recepata naći ćete u svedenoj kuhinji bež tonova, obogaćenu plavičastim detaljima i efektnom rasvetom iznad radne ploče. Ovaj kutak opremljen je svim elementima potrebnim za svakodnevno funkcionisanje u skladu sa savremenim načinom života, kao što su ugradna rerna, aspirator, ugradni frižider, ugradna ploča sa aspiratorom, ugradna mašina za pranje posuđa, kuhinjski iventar. Trpezarijski sto izrađen je od nešto tamnijeg drveta, kružnog je oblika i zajedno sa stolicama zanimljivog dizajna čini savršenu celinu namenjenu vašem bezbrižnom obedovanju. Iz trpezarijskog dela možete izaći na terasu, sa koje se pruža prelep pogled na okolinu apartmana.

Sastavni deo svakog odmora je spokojan i zdrav san koji će vam pored osvežavajućeg zlatiborskog vazduha obezbediti i spavaća soba ovog apartmana. Tokom uređenja ove prostorije nastojali smo da jednostavne bele površine upotpunimo detaljima od drveta i prijatnim osvetljenjem. Potpuno opuštanje u planinskom okruženju pružiće vam bračni krevet dimenzija 200 x 180, koji ima mogućnost razdvajanja kreveta na dva manja dimenzija 200 x 90, kao i veliki garderober i LCD televizor.

Besprekorno čisto i jednostavno kupatilo raspolaže toaletom, tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun i mašinom za pranje veša.

Upoznajte Zapadnu Srbiju tako što ćete nam se pridružiti na najlepšim izletima.

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan.- 18. feb. i 11. jul - 26. avg. ) : 44.10 eur - 63 eur.

Cena apartmana u vansezoni ( 19. feb. - 10. jul i 27. avg. - 28. dec. ) : 40 eur - 50 eur.

Visina cene zavisi od izbora nekih od naših PROMO paketa.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel