Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman 12

50 € Cena od

Razgranate krošnje borove šume će vas izolovati od gradske vreve, iako je sam apartman lociran nadomak centra Zlatibora i svih gradskih dešavanja.

Apartman se nalazi drugom spratu planinske vile “Apartmani Radosti” i idealno je opremljen za smeštaj do 5 osoba. Sastoji se od komfornog dnevnog boravka, savremeno i kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, moderno opremljenog kupatila i dve terase.

Zahvaljujući pažljivom odabiru i kombinaciji različitih tekstura materijala, ambijent dnevnog boravka odiše toplinom doma. U ovoj prostoriji nalazi se garnitura koja se vrlo lako rasklapa i dostiže veličinu francuskog kreveta pogodnu za spavanje dve osobe. Na raspolaganju je i fotelja koja kada se rasklopi bude idealna za spavanje jedne osobe. Posebno ćete uživati u LCD televizoru sa preko 50 kablovskih programa.

Pastelno bež nijanse kuhinje odišu luksuzom i obezbediće vam sve pogodnosti savremenog odmora. Kuhinja je moderno opremljena svim elementima kao što su ugradna rerna, aspirator, ugradni frižider, ugradna ploča sa aspiratorom, ugradna mašina za pranje posuđa, kuhinjski iventar, a podesiva rasveta nad radnom pločom će vaše kulinarske trenutke učiniti naročito lepim. Trpezarijski sto i stolice prilagođeni su udobnom obedavanju i izrađeni su od prijatnih materijala, kao što su drvo i pliš.

Spavaća soba skrojena je tako da vam obezbedi potpuno opuštanje i nezaboravan planinski odmor. Pastelni tonovi i blago osvetljenje ušuškaće vas i odvesti vaše misli daleko od svakodnevnih problema. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj dimenzija 200 x 180, koji ima mogućnost razdvajanja kreveta na dva manja dimenzija 200 x 90, kao i veliki garderober, LCD televizor, radni sto, kozmetičko ogledalo.

Iz spavaće sobe, dnevnog boravka, kao i trpezarijskog dela može se izaći na terasu sa koje se pruža prelep pogled na Zlatibor. 

Posebnu pažnju posvećujemo higijeni apartmana, kao i opremanju kupatila. Pored toaleta i umivaonika,ova prostorija raspolaže i tuš kabinom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun i mašinom za pranje veša.

Ako poželite možemo da vas vodimo na najlepše IZLETE  u Srbiji, a i van nje. 

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 18. feb. i 11. jul - 26. avg. ): 44.10 eur - 63 eur.

Cena apartmana u vansezoni ( 19. feb. - 10. jul i 27. avg. - 28. dec. ): 40 eur - 50 eur.

Visina cene zavisi od izbora nekih od naših PROMO paketa.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel