Radno vreme Pon-Ned 7-22h
  • Team building
  • Team building
  • Team building
  • Team building

Team building

Važan segment poslovanja i funkcionisanja jedne kompanije su međuljudski odnosi zaposlenih kao i opšta amosfera koja vlada među njima. Ako ste primetili da je vašem kolektivu ponestalo motivacije, dobrih ideja, želje za napredovanjem, ili jednostavno osećate potrebu da nagradite svoje zaposlene i održite lep timski duh , pravo je vreme da se izmestite iz svakodnevnog radnog prostora i osveženje nađete u timskim aktivnostima na različitim prirodnim lokalitetima Zlatibora i njegove okoline.

 

Stresni problemi i izazovi modernog poslovanja često negativno utiču na raspoloženje zaposlenih. Stoga, uvek treba uzeti u obzir njihove potrebe i truditi se da svaki pojedinac bude zadovoljan, jer je to preduslov za stvaranje zdravog okruženja, kao i dugoročne uspešnosti vaše firme. Godinama unazad, pokazalo se da se ljudi najbolje opuste sredini netaknute prirode i da im izazovi koje ona pruža ulivaju dozu adrenalina i energije koja je nemerljiva u odnosu na bilo koju drugu.

 

Neformalna atmosfera u kombinaciji sa različitim aktivnostima koje nudi Zlatibor doprineće sveopštoj produktivnosti i pozitivnom raspoloženju. Ono što vam mi predlažemo je da se zabavite, zajedno istražite nove predele i ojačate timski duh putem grupnih aktivnosti u prirodi. Priušitete sebi period rasterećenja koji će još više zbližiti vaše zaposlene i omogućiti im dane za druženje o kojima svakodnevno maštaju. Boravak i snalaženje u nesvakidašnjim okolnostima će vas dodatno povezati i spremiti za nove poslovne poduhvate koje ćete zajedno rešavati.

 

Zlatibor nudi pregršt mogućnosti za odmor i potpunu relaksaciju. Svojom magijom će vas osloboditi komfor zone i zatvorenog radnog prostora, koji svojim stegama sputavaju međusobnu komunikaciju i intimnije upoznavanje. U skladu sa vašim ciljevima, prirodom i vrstom poslovanja, na raspolaganju su vam različite destinacije i aktivnosti u sferi kulture, upoznavanja prirodnih bisera zlatiborkog okruga, grupnih adrenalinskih avantura, obilazaka istorijskih spomenika....

 

Sama organizacija team building-a zahteva komplikovanu strukturu koja obuhvata obezbeđivanje smeštaja, prevoza, odabira lokacije, osmišljavanje ture i programa za zaposlene, kao i samu koordinaciju i animaciju grupe. Zato, ovaj posao prepustite našoj agenciji, koja ima dugogodišnje iskustvo i koja će vas odvući iz realnosti i organizovati najbolje moguće timsko druženje po vašem izboru. Sjajnu energiju i nezaboravne uspomene koje ćemo zajedno stvoriti ponesite sa sobom i setite ih se u svim neprijatnim, ali i prijatnim trenucima.

 

Iznesite nam svoje želje i ideje o team building-u, a mi ćemo se potruduti da vam izađemo u susret i kreiramo nesvakidašnju turu koju će vaši zaposleni obožavati.

 

OVDE POGLEDAJTE NAŠE APARTMANE

 

 

 

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel