Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
  • Trendy Travel 1
  • Trendy Travel 2

Team building

Važan segment poslovanja i funkcionisanja jedne kompanije su međuljudski odnosi zaposlenih kao i opšta amosfera koja vlada među njima. Ako ste primetili da je vašem kolektivu ponestalo motivacije, dobrih ideja, želje za napredovanjem, ili jednostavno osećate potrebu da nagradite svoje zaposlene i održite lep timski duh , pravo je vreme da se izmestite iz svakodnevnog radnog prostora i osveženje nađete u timskim aktivnostima na različitim prirodnim lokalitetima Zlatibora i njegove okoline. 

Stresni problemi i izazovi modernog poslovanja često negativno utiču na raspoloženje zaposlenih. Stoga, uvek treba uzeti u obzir njihove potrebe i truditi se da svaki pojedinac bude zadovoljan, jer je to preduslov za stvaranje zdravog okruženja, kao i dugoročne uspešnosti vaše firme. Godinama unazad, pokazalo se da se ljudi najbolje opuste sredini netaknute prirode i da im izazovi koje ona pruža ulivaju dozu adrenalina i energije koja je nemerljiva u odnosu na bilo koju drugu.


Neformalna atmosfera u kombinaciji sa različitim aktivnostima koje nudi Zlatibor doprineće sveopštoj produktivnosti i pozitivnom raspoloženju. Ono što vam mi predlažemo je da se zabavite, zajedno istražite nove predele i ojačate timski duh putem grupnih aktivnosti u prirodi. Priuštite sebi period rasterećenja koji će još više zbližiti vaše zaposlene i omogućiti im dane za druženje o kojima svakodnevno maštaju. Boravak i snalaženje u nesvakidašnjim okolnostima će vas dodatno povezati i spremiti za nove poslovne poduhvate koje ćete zajedno rešavati. 

Zlatibor nudi pregršt mogućnosti za odmor i potpunu relaksaciju. Svojom magijom će vas osloboditi komfor zone i zatvorenog radnog prostora, koji svojim stegama sputavaju međusobnu komunikaciju i intimnije upoznavanje. U skladu sa vašim ciljevima, prirodom i vrstom poslovanja, na raspolaganju su vam različite destinacije i aktivnosti u sferi kulture, upoznavanja prirodnih bisera zlatiborkog okruga, grupnih adrenalinskih avantura, obilazaka istorijskih spomenika.


Sama organizacija team building-a zahteva komplikovanu strukturu koja obuhvata obezbeđivanje  SMEŠTAJA,  PREVOZA, odabira lokacije, osmišljavanje ture i programa za zaposlene, kao i samu koordinaciju i animaciju grupe. Zato, ovaj posao prepustite našoj agenciji, koja ima dugogodišnje iskustvo i koja će vas odvući iz realnosti i organizovati najbolje moguće timsko druženje po vašem izboru. Sjajnu energiju i nezaboravne uspomene koje ćemo zajedno stvoriti ponesite sa sobom i setite ih se u svim neprijatnim, ali i prijatnim trenucima. 

Iznesite nam svoje želje i ideje o team building-u, a mi ćemo se potruduti da vam izađemo u susret i kreiramo nesvakidašnju turu koju će vaši zaposleni obožavati.