Radno vreme: Svakim danom 7-22h
  • Trendy Travel 0
Broj odraslih
Broj dece

Apartman G6

45 € Cena od

Planinski odmor je najbolji beg od gradske sredine ispunjene bukom i svakodnevnom vrevom, a ambijent apartmana Golija G6 idealno mesto za potpuno opuštanje. Smešten je na prvom spratu planinske vile u ulici Panta Mijailovića 30/A na ZlatiboruApartman raspolaže spavaćom sobom, dnevnim boravkom,
savremeno opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom.

Enterijer dnevnog boravka ispunjen je toplim, žutim nijansama, koje se dopunjuju sa prirodnim materijalima kao što su kamen i drvo. Prostrana ugaona garnitura se rasklapa u ležaj veličine francuskog kreveta, pogodnog za udobno spavanje dve osobe. Posebno ćete uživati u LCD televizoru sa preko 50 kablovskih kanala.

Čiste površine kuhinjei i njeni moderno dizajnirani elementi zajedno sa savremenim osvetljenjem stvaraju atmosferu idealnu za uživanje u kuvanju. Kuhinja sadrži sve potrebne uređaje kao što su ugradna rerna, frižider, kuhinjski iventar, kao i izdvojeni deo za ručavanje.

Nakon celodnevnih aktivnosti, čvrst san pružiće vam komforan francuski ležaj u spavaćoj sobi, ušuškan u nameštaj od tamnijeg drveta u bojama Zlatibora. Spavaća soba takođe poseduje i LCD televizor.

Kupatilo je opremljeno savremenom tuš kabinom, mašinom za pranje veša, toaletom, umivaonikom, ugradnim fenom za kosu, higijenskim dispanzerom za sapun.

Pogled sa terase apartmana gleda na borovu šumu, a grejanje koje podrazumeva sopstveno podešavanje temperature u apartmanu, omogućava vam kreiranje atmosfere u skladu sa vašim osećajem.

Cena apartmana u sezoni ( 2. jan. - 18. feb. i 11. jul - 26. avg.): 37.10 eur - 53 eur. 

Cena apartmana u vansezoni ( 19. feb. - 10. jul i 27. avg. - 28. dec.): 36 eur - 45 eur.

Visina cene zavisi i od toga koji od naših PROMO paketa odaberete.

Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel
Trendy Travel